top of page

Waarom Xpera

Analyse vooraf

 

We maken niet zomaar een offerte op. Pas na grondige analyse van je wensen en huis kunnen we een realistische inschatting van de kosten maken. We nemen hier samen met jou de tijd voor. Bij renovaties komen we bij je thuis voor een nauwkeurige opmeting. We bestuderen de staat van de muren aan de binnen- en buitenkant, bekijken de blootstelling aan weer en wind en analyseren welke ingrepen er precies nodig zijn. Zo zorgen we ervoor dat de kans op verrassingen beperkt blijft. 

Echt advies over design
materialen + systemen

 

Pvc, aluminium, hout of een combinatie ervan. Samen met jou maken we een afweging van de voordelen en eigenschappen van de verschillende materialen. We zijn daarin steeds objectief, omdat we al deze materialen in ons assortiment hebben. We kijken ook naar de stijl van je woning, interieur, etc. Op basis van jouw verwachtingen, wensen en budget zoeken we dan naar de beste oplossing op jouw maat.  

Van A tot Z

 

Bijna alles wordt tot in de kleinste details door Profel zelf gemaakt.
We controleren het hele productieproces: van ruwe grondstoffen en kleuren tot en met de afgewerkte producten. Designtechnisch passen alle onderdelen harmonieus bij elkaar! Zo garanderen we perfect op elkaar afgestemde ramen, deuren, schuiframen, garagepoorten ... van topkwaliteit.

Service na verkoop en fabrieksgarantie

 

Op onze ramen en deuren krijg je maar liefst 10 jaar garantie en op het hang- en sluitwerk 2 jaar. Vraag gedetailleerde garantievoorwaarden op bij Xpera.

 

Is er een raam of deur beschadigd? Bleef de sleutel aan de binnenkant op de deur zitten? Begint een deur te slepen? Xpera staat altijd klaar met advies en oplossingen. We nemen onze verantwoordelijkheid op! We zijn als vakmensen trots op ons werk en onze service & garantie.

Expert plaatsing door onze vakmannen

Wij werken met een uitgebreid team Experts. Vakmannen die naast een perfecte plaatsing ook oog hebben voor detail en afwerking.

Xpera kiest ervoor om voor zijn ramen en deuren op maat exclusief met Profel samen te werken.

Daarom kennen wij ons product 

door en door en is de plaatsing ervan een koud kunstje.

 

Maar ook het installatietraject is perfect onder controle.

Helder stappenplan

Je krijgt van ons een overzichtelijk stappenplan zodat je op voorhand precies weet wat je van ons mag verwachten. In het stappenplan staat ook welke voorbereidingen je kunt doen.

 

Denk aan tips over hoe je het best je gordijnen, meubelen en vloer beschermt. Verder kun je met het heldere stappenplan en de geplande timing de voortgang van de werken op de voet volgen.

bottom of page