top of page

Acties

 

Vraag naar je actievoorwaarden!

Premies

 

Ben je van plan om nieuwe ramen en deuren te plaatsen? Dan kan je in aanmerking komen voor één of meerdere premies waarmee je een belangrijk deel van je kosten kan recupereren. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende premies die op dit moment worden aangeboden. We geven je graag meer uitleg tijdens een persoonlijk gesprek.

Unieke service: wij helpen je met je premieaanvragen

 

Kies je ervoor om jouw ramen en deuren te laten plaatsen door Xpera, dan bezorgen we jou ook alle documenten om je premies aan te vragen.

Verlaagd btw-tarief van 6%

 

Renovatie van ramen en deuren van je privéwoning kan aan een verlaagd btw-tarief van 6%. Om in aanmerking te komen moet je woning ouder zijn dan 10 jaar, hoofdzakelijk dienst doen als privéwoning en de werken moeten gefactureerd worden aan de eigenaar of huurder.

 

Meer info vind je hier.

Premie van de netbeheerder

 

Ook de netbeheerder voorziet een tussenkomst in de kosten per m2 geplaatst glas door een geregistreerde aannemer. De premie is afhankelijk van het type glas waar je voor kiest. 

 

Meer info vind je hier & hier.

Vlaamse renovatiepremie & Vlaamse verbeteringspremie

 

Als eigenaar of huurder van een woning kan je bij renovatie van je ramen en deuren ook in aanmerking komen voor premies van de Vlaamse overheid. 

 

Meer info vind je hier of hier.

Gemeentelijke premies

 

Afhankelijk van de gemeente waar je woont, kom je ook daar in aanmerking voor een premie.

Alle info vind je hier.

bottom of page